Snart är Vevios prototyper här!

En tillbakablick från när Vevios vann Region Skånes stipendium för etablerad designer i Oktober 2017. För Vevios handlar design inte i första hand om att lösa tekniska problem utan om att förstå och därefter lösa problem som människor möter i sin vardag. I filmklippet berättar Hanne mer om varför Vevios behövs Idag och dess unika funktioner.Snart kommer vi ha färdiga protyper som ska testas och utvärderas. Därefter kommer Vevios finnas tillgängligt för alla som är i behov av ett tryggt, snyggt och säkert trygghetslarm.

Vill du eller känner du någon som vill vara med och testa Vevios? Hör i så fall gärna av er till info@vevios.io så kan vi berätta mer om hur våra tester går till samt när de kommer att ske. Alla åsikter och omdömen är viktiga för Vevios som framtiden trygghetslarm!