Matchmaking, möjligheter och framtiden

Igår fick vi möjligheten som ett av tio startups att pitcha inför 20 investerare runt om i Skåne. Vi är otroligt tacksamma för den stora uppmärksamhet vi får och blir fantastisk glada för det stora intresse som visas för oss.

Idag finns det en stor tveksamhet till trygghetslarms funktion och det rapporteras kontinuerligt i media om hur larm aldrig når fram. Vevios är det enda trygghetslarmet på marknaden idag som säkerställer en lösning där samtalet alltid når fram oavsett vart användaren befinner sig. Vevios garanterar att de funktioner som ett trygghetslarm har, också fungerar. Tack vare den mobila uppkopplingen når samtalen alltid fram till förvalda nummer och gps-positioneringen gör att hjälp snabbt kan nå fram. Under Maj kommer den första fungerande prototypen att testas på seniorer och vi ser fram emot att kunna erbjuda alla möjligheten till ökad livskvalité. 

Stort tack till Malmö Startups för ett jättefint anordnat event!